Lån en container

Har du metal og jern du gerne vil have hentet? Hos Bradals Produkthandel tilbyder vi lån af containere til private og virksomheder. Vi har forskellige alternative løsninger til lån af container, som vi stiller til rådighed i kortere eller længere periode afhængig af behov.

Vi tilbyder lån af containere i hele Jylland og på Fyn.

Ønsker du opstilling og afhentning af container – Ring for tilbud 86 80 05 64

Bradal Produkthandel

Vi afhenter gerne dit skrot

Hos Bradals Produkthandel kører vi gerne ud og afhenter jern- og metalskrot hos virksomheder, kommuner, affaldsselskaber, landmænd og private med større mængder. Vi har lastbiler kørende i hele Jylland og på Fyn. Ring og hør mere om mulighederne for, at vi kommer forbi.

Dit skrot kan være penge værd

Som privatkunde kan der være masser af værdi gemt i kælderen, garagen og udhuset. Hos Bradals Produkthandel kan du komme af med gryder, potter, pander, ledninger mv. og gå herfra med penge på lommen. Vi tager imod en lang række produkter.

Hjerte for miljøet

Vidste du, at for at udvinde 1 ton aluminium er man nødsaget til at rydde store dele af regnskoven? Derudover skal der flyttes ca. 15.000 tons sten, jord og andre metaller samt anvendes miljøfarlige kemikalier og store mængder vand. Alt sammen med store konsekvenser for miljøet. Kilde: Miljø- og Fødevareministeriet.

Vi har blik for miljøet

Vi behandler alle restprodukter på en miljømæssig forsvarlig måde. Vores betonbelagte plads i Silkeborg har olieudskiller og sandfang, som sikrer, at omgivelserne ikke lider overlast som følge af olierester eller andet miljøfarligt affald.

Gazelle
Para
Aaa
Bradals Produkthandel © 2023 CVR: 27292461 Udviklet af: Attityde