Udvikling Emil Viser Morten Tegning

Om os

Miljøcertificering ISO 14001

Miljøcertificering ISO 14001

 

Hos Bradals Produkthandel er ISO 14001-certificeringen en naturlig forlængelse af vores langvarige engagement i miljøansvar. Denne certificering er et konkret bevis på, at vores arbejde med miljøet altid har været i fokus, og at vi nu kan dokumentere dette over for både vores kunder og samarbejdspartnere.

 

Miljøhensyn er en integreret del af hverdagen hos Bradals Produkthandel, i alle aspekter af vores arbejdsprocesser. Lige fra genanvendelse af jern og metaller til alle vores driftsprocesser, arbejder vi målrettet med at reducere vores miljøpåvirkning. Dette indebærer alt fra energieffektive løsninger, såsom vores solcelleanlæg og varmepumper, til optimering af vores ressourceanvendelse for at fremme en mere cirkulær økonomi. Vi forstår vigtigheden af at beskytte miljøet, og arbejder hele tiden for at sikre, at vores driftsmetoder afspejler dette.

 

Med ISO 14001-certificeringen fremhæver vi vores løbende forpligtelse til at overholde og overgå miljøstandarder. Certificeringen er ikke et endemål, men en del af vores fortsatte rejse mod forbedring og innovation inden for miljøstyring. Vi anerkender, at miljøbeskyttelse er en dynamisk opgave, der kræver konstant opmærksomhed og ansvar fra alle vores medarbejdere.

 

I vores arbejde med ISO ligger en erkendelse af, at forbedring og udvikling er en kontinuerlig proces. Dette omfatter regelmæssige revisioner og evalueringer for at sikre, at vi ikke blot lever op til de nuværende standarder, men også aktivt søger efter nye måder at forbedre vores indflydelse på miljøet. Vi er engageret i en vedvarende proces med kritisk selvbedømmelse og forbedring, hvor vi konstant udfordrer os selv til at tænke innovativt og bæredygtigt.

 

Vores team hos Bradals Produkthandel har stærkt fokus på miljømæssig bæredygtighed. Vi er stolte af vores arbejde og det ansvar, vi tager for miljøet, og vi ser frem til at fortsætte vores rejse mod at være en førende virksomhed inden for bæredygtig skrotbehandling.