Afhentning

Ydelser

Afhentning af Skrot

Har du brug for at få hentet dit metal- og jernskrot? Hos Bradals Produkthandel tilbyder vi afhentning af jern- og metalskrot hos virksomheder, kommuner, affaldsselskaber, landmænd og private, der har større mængder.

 

Vær venligst opmærksom på, at vores fragtpris er 840 kr./pr. time + moms. Denne pris er gældende med udkørsel fra vores skrotplads i Silkeborg eller fra en af vores havnepladser på Horsens havn / Fredericia havn.

 

Som en tommelfingerregel skal du i Silkeborg-området (8600) minimum have 1500 kg., før det kan svare sig, at vi kører efter det, men vi dækker hele Jylland og Fyn, så ring til os på telefonnummer 86 80 05 64 for at få et tilbud.

 

Ved afhentning af skrot, kører vores lastbil tilbage til Bradals Produkthandel i Silkeborg, hvor alt bliver vejet på vores brovægt, og den præcise vægt bliver fastlagt. Når vi vejer skrottet på vores brovægt, er der ingen tvivl, om mængden er korrekt.

 

Udbetalingen vil ske 1-2 bankdage efter, at afregningen er udført.

 

Vores prisliste indeholder de mest gængse varer, men HUSK, at vi modtager ALLE former for jern og metal (undtaget; køleskabe, frysere, skærme, trykbeholdere og pengeskabe). Har du noget, der ikke står på listen så kontakt os for et evt. tilbud.