Fredericia Jern + Skib

Om os

Udskibning

Fredericia Havn:

Bradals Produkthandel disponerer over 8.500 m2 lagerplads på Fredericia Havn, hvilket muliggør opbevaring af op til 60.000 tons jernskrot til genanvendelse. Vores lagerplads på Fredericia Havn giver os direkte adgang til 15 meter dybt vand, hvilket er det dybeste i Danmark. Det giver os nogle konkurrencemæssige fordele, idet vi har mulighed for at sende skibe med op til ca. 50.000 tons ud i hele verden.

 

Central geografisk placering

Fredericia Havn er strategisk placeret i trekantområdet og giver os direkte adgang til motorvejsnettet, herunder E20 mod øst/vest og E45 mod nord/syd. Dette giver os optimale muligheder for at indsamle jernskrot fra hele Jylland og Fyn og udskibe det til destinationer over hele verden.

 

Danmarksrekord i 2021

I december 2021 satte Bradals Produkthandel danmarksrekord ved at udskibe hele 45.054 tons skrot fra Fredericia Havn. Dette gør skibet til det største nogensinde, der er blevet læsset med skrot på dansk grund. Det vidner om vores ekspertise og evne til at håndtere store mængder materialer.

 

Fokus på kvalitet

Kvaliteten af vores jernskrot er af største betydning hos Bradals Produkthandel. Vi gennemgår og sorterer derfor vores jern inden udskibning fra Fredericia Havn for at sikre en ensartet kvalitet.

Horsens Havn:

I Horsens råder vi over en opbevaringsplads på 3.500 m2, hvorfra vi udskiber jern- og metalspåner til resten af Europa. Alle vores spåner opbevares under tag og under miljøgodkendte forhold.