Bradal Omos

Bradal

Bradals Produkthandel

Vi håndterer alle former for jern og metal

 

Bradals Produkthandel er en stærk samarbejdspartner inden for skrotbranchen. Vi opkøber, sorterer, forarbejder og videresælger alle former for jern og metaller, både lokalt, nationalt og internationalt, og sigter konstant efter at være bedst på markedet.

 

Vi modtager skrot fra virksomheder, kommuner, affaldsselskaber og private boligejere, og vi opkøber og afhenter metalskrot i hele Jylland og på Fyn. De forskellige metaller sorteres og afsættes til smelteværker.

 

Simpelt og effektivt

 

Hos Bradals Produkthandel har vi en klar strategi for at holde os konkurrencedygtige: høj og ensartet kvalitet, lave udgifter, høj miljøsikkerhed og den lige vej til personlig kontakt toppet med vidtrækkende service. Sådan har det været lige siden 1950, og konceptet holder fortsat.

 

Bradals Produkthandel råder over en skrotplads i Silkeborg på 23.000 m2. Idet bearbejdningen af jern og metal kun sker på én skrotplads, reduceres udgifterne, og en ensartet kvalitet sikres.

4 gode grunde til at genbruge jern og metal

 

• Der spares på Jordens råstoffer

• Det kræver mindre energi at genanvende frem for at udvinde nyt

• Mindre miljøbelastning sammenlignet med fremstilling ud fra primære råstoffer

• Mindre behov for lossepladser, forbrænding osv.

Dit skrot kan være penge værd

Som privatkunde kan der være masser af værdier gemt i kælderen, garagen og udhuset. Hos Bradals Produkthandel kan du komme af med gryder, potter, pander, ledninger mv. og gå herfra med en økonomisk gevinst. Vi tager imod en lang række produkter. For yderligere oplysninger, se da vores priser og produktinformation.