Miljø

Nyheder

ISO 14001 miljøcertificering!

Bradals Produkthandel er blevet ISO 14001 miljøcertificerede!

 

Vi er meget stolte over, at vi nu har fået vores miljøcertificering ISO 14001. Det er et stort kvalitetsstempel af vores i forvejen gode miljøpolitik, som vi nu kan vise frem til alle vores kunder og samarbejdspartnere.

 

Denne certificering repræsenterer ikke kun vores nuværende dedikation til miljøet. Den udgør også et klart bevis på vores vedvarende forpligtelse til bæredygtighed i alle aspekter af vores arbejdsprocesser i fremtiden.

 

Vi vil gerne takke Anette Munch fra Q-PRODOC for hendes store støtte og ekspertise i hele certificeringsprocessen. Hun har været en afgørende partner, og vi er taknemmelige for hendes gode vejledning igennem hele processen.

 

En særlig tak går også til Dennich Sørensen og Valcert ApS, der har stået for selve certificeringen. Deres professionelle tilgang har været afgørende for at sikre, at vores miljøindsats nu er dokumenteret og anerkendt på højeste niveau.

 

Hos Bradals Produkthandel er bæredygtighed og miljøansvar en integreret del af vores daglige arbejde. Fra genanvendelse af jern og metaller til vores energieffektive løsninger som solcelleanlæg og varmepumper, stræber vi efter at minimere vores miljøpåvirkning.

 

Vi ser frem til at fortsætte vores rejse mod at være en førende virksomhed inden for bæredygtig skrotbehandling!